Ledige stillinger i Alta

BPA-koordinator

Arbeidsgiver: PRIVAT OMSORG NORD AS

Stillingstittel: BPA-koordinator

Frist: 08.03.2020

Ansettelsesform: Fast

Privat Omsorg Nord AS opplever stor etterspørsel av tjenester i hele landsdelen.  Til vår region i Finnmark søker vi en koordinator innenfor brukerstyrt personlig assistanse. Vi ser etter deg som vil gjøre en forskjell, en med glimt i øyet, som er utadvendt og serviceinnstilt, har gode kommunikasjonsevner og er løsningsorientert. Hvis du i tillegg liker å jobbe selvstendig samtidig som du har gode samarbeidsevner, ja da passer du inn i vårt team. Vi søker nå

BPA-koordinator i 100% stilling

Vi ser etter deg som vil gjøre en forskjell for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser slik at de kan leve livet slik de selv vil. Vi ser etter deg med glimt i øyet, som er utadvendt og serviceinnstilt, har gode kommunikasjonsevner og er løsningsorientert. Du må like å være på farta da det kan bli en del reisevirksomhet i landsdelen. Hvis du i tillegg liker å jobbe selvstendig samtidig som du har gode samarbeidsevner, ja da passer du inn i vårt team som består av flere koordinatorer som har ansvar for BPA-ordninger i sitt geografiske område. Kontorsted vil være Alta.

Arbeidsoppgaver

 • Kontaktperson for den enkelte BPA-kunden (arbeidsleder)
 • Gi bistand til å organisere BPA-kundens ordning etter ønsker fra vedkommende
 • Personaloppfølging av assistenter
 • Ansvar for opplæring av arbeidsledere og assistenter
 • Bistå ledelsen ifbm. kurs, salg og markedsføring

Kvalifikasjoner

 • Fortrinnsvis helse- og sosialfaglig høgskole- eller universitetsutdanning, men også andre med relevant bakgrunn kan søke
 • Ønskelig med erfaring innen brukerstyrt personlig assistanse
 • Førerkort kl. B  
 • Beherske norsk muntlig og skriftlig
 • Beherske samisk muntlig
 • Politiattest nyere enn 3 mnd

Vi tilbyr

 • En spennende arbeidsplass med mulighet for påvirkning og utvikling
 • Fleksibel arbeidstid
 • Tilgjengelig tjenestebil
 • Konkurransedyktig lønn

 

Ved behov om nærmere opplysninger kan avdelingsleder Kathrin Larsen kontaktes på tlf 414 60 075. Søknad og CV sendes til post@privat-omsorg.no eller Privat Omsorg Nord, Strandveien 106, 9006 Tromsø.

Blid jente på 5 søker nattevakter og tilkallingsvikar

Er du ute etter en ny og spennende jobb? Er du initiativrik, løsningsorientert og ønsker å gjøre en forskjell i hverdagen min kan dette være jobben for deg? Jeg søker etter 2 nattevakter som mer enn gjerne bruker natten våken sammen med meg:

 • Natt 56% (Arbeid hver andre helg)
 • Natt 21% (Arbeid hver 4 helg)
 • Tilkallingsvikar

På grunn av økt timeantall i min velfungerende BPA-ordning trenger jeg flere assistenter. I tillegg til de faste stillingene er det mulig jobbe ekstra ved fravær. Du skal være mine armer og bein, sammen med meg alene eller med familie og venner. Jeg liker å være våken på natten, så her får du selskap.

Arbeidsoppgaver

Jeg er ei 5 år gammel jente som trenger assistenter i hverdagen. På dagtid er jeg i barnehage, så inntil skolealder er arbeidstiden kveld, natt og helg. Assistentene skal være mine armer og bein, og aktivt gi meg en spennende og meningsfull hverdag.

Arbeidsoppgavene vil variere på ulike vakter, men innebærer personlig stell, løft, basseng, turer, reise og kurs/veiledning. Som nattevakt holder vi oss for det meste hjemme. Jeg har epilepsi, knapp og er utviklingshemmet. Har du erfaring med dette er det en fordel. Ettersom jeg er døvblind, må du ønske å lære deg tegnspråk som kommunikasjonsmetode. Det vil bli gitt medisinkurs, samt annen nødvendig kurs og veiledning.

Jeg og familien min ønsker hjelp i hverdagen slik at jeg får være en aktiv del av familien, samt få gode opplevelser i og utenfor eget hjemmet vårt. Familien ønsker å bruke naturen aktivt, så turer vil være en del av arbeidshverdagen. Jeg har rullestol, elektrisk sykkel og bil som brukes aktivt i hverdagen.

Jeg bor hjemme sammen med familie så det er viktig med god kjemi mellom assistenter, tjenestemottaker og familie. Har egen leilighet i tilknytning til familiens bolig hvor assistenter og jeg vil ha en del av arbeidshverdagen alene.

Kvalifikasjoner

 • Førerkort klasse B
 • Over 18 år og fri vandel, politiattest kreves

Personlige egenskaper

 • En person som ønsker å jobbe med barn og gjøre en forskjell i hverdagen
 • Er positiv og har godt humør, en som kan gjøre en god dag bedre
 • Evner å holde hodet kaldt i krevende situasjoner
 • Er løsningsorientert, fleksibel og initiativrik
 • Ryddig, renslig og punktlig i arbeidet
 • Behersker norsk godt
 • Liker å være ute og fysisk aktiv
 • Si gjerne noe om dine hobbyer, er det noe som jenta kan få bli en aktiv del i? Som tilfører noe ekstra?

Vi tilbyr

Privat Omsorg Nord er arbeidsgiver. Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn og pensjonsordning for stillinger over 20 %.

Kontaktinformasjon

Kathrine Jørgensen tlf: 909 57 317, BPA-koordinator Alta.
Kathrin Larsen, tlf 406 22 364, avdelingsleder BPA.

Arbeidssted

Alta

Søknad sendes til: Kathrine.jorgensen@oif.no
Referanser ønskes. Oppgi gjerne referanseperson(er) med relasjon og telefonnummer.

Søknadsfrist 15. januar.
Oppstart snarest etter avtale.

Last ned stillingsannonsen som pdf

«Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid» Brukerstyrte personlige assistenter (BPA) søkes.

Er du ute etter en meningsfull og spennende jobb? Ønsker du å gjøre en forskjell i hverdagen min? Ser du muligheter fremfor begrensninger? Da er det kanskje deg vi søker etter? Vi søker etter 8 assistenter i ulike stillinger:

· 89% stilling
· 74,5% stilling
· 70% stilling
· 58% stilling
· 55 % stilling
· 53, 5% stilling
· 2 stykk helgestillinger i 22%.

Stillingsstørrelser og turnus kan diskuteres da dette er en nyopprettet BPA-ordning, men oppgi gjerne hvilken stilling du i hovedsak ønsker. Det vil være tredelt turnus med arbeid dag, aften og natt. Langvakter i helg, med arbeid hver 4.helg.

Arbeidsoppgaver

Jeg er en 18 år gammel gutt som søker etter assistenter. Jeg er aktiv, glad i å reise, være sammen med venner og sier ikke nei til litt <<gaming med kompiser>>. I hverdagen vil du være min høyre hånd, og legge til rette for at jeg skal kunne leve mitt aktive liv. Rullestolen er føttene mine, så her må du bare henge med. Noen ganger vil vi gjøre aktiviteter sammen, andre ganger gjør jeg de selv og du er i bakgrunnen. Ser på det som en fordel at du er ung og ønsker gjøre en forskjell. Mitt motto er: <<Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid>>, et motto som beskriver meg som person. Jeg er som 18 åringer flest, spontan og ønsker ha den friheten i hverdagen. Noen dager er aktive, andre mer rolig. Snart starter jeg som lærling, så da vil en del av jobben være å legge til rette for meg på arbeidsstedet når jeg er der.

Arbeidsoppgavene vil innebære personlig stell, tilrettelegging, løft, turer, reising og kurs/veiledning. Jeg har en muskelsykdom og epilepsi. Det vil bli gitt medisinkurs, samt annen nødvendig kurs og veiledning.

Jeg har egen leilighet i tilknytning til nær familie.

Kvalifikasjoner

· Førerkort klasse B
· Over 18 år og fri vandel, politiattest kreves
· Beherske norsk 100% muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

· En person som ønsker å gjøre en forskjell i hverdagen
· Er positiv og har godt humør
· Spontan og løsningsorientert
· Fleksibel og initiativrik
· Behersker norsk godt
· Gjerne under 35 år

Vi tilbyr
Privat Omsorg Nord er arbeidsgiver og vi tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn og pensjonsordning.

Kontaktinformasjon
Om det er noe du lurer på eller har spørsmål om, ta gjerne kontakt.
Arbeidsleder: Ragnhild, tlf 95207644

Arbeidssted
Alta

Søknad sendes til: Roverg@hotmail.no
Referanser ønskes. Oppgi gjerne referanseperson med relasjon og telefonnummer.

Søknadsfrist snarest, men innen 17 november 2019.
Oppstart etter avtale.