Ledige stillinger i Alta

Vi søker flere flotte assistenter til vår BPA-ordning

Vi søker deg som våger å tenke utradisjonelt, er kreativ og kan bidra til et godt arbeidsmiljø. Du må være selvstendig og kunne holde hodet kaldt i krevende situasjoner. Vi ser etter deg som er omsorgsfull, glad i friluftsliv og bevegelse. Du skal jobbe tett på et familieliv og arbeidsstedet ditt vil være vårt hjem. Du må være punktlig, nøye og se arbeidet. Du vil få full opplæring og kontinuerlig veiledning. Det er ønskelig at du stiller opp som tilkalling ved behov.

Du må være åpen for å lære tegnspråk.
Det er et krav at du må kunne norsk både skriftlig og muntlig.

Arbeidet ditt vil bestå av å være vår datters armer og bein. Du skal gi henne denne friheten andre på hennes alder opplever. Det betyr at jobben din blant annet vil være å ta henne med ut på tur, i basseng, leke og delta i familielivet. Datteren vår er et barn med multihandikap og stor livsglede. Er du den som kan være medskaper til et innholdsrikt og godt liv for vår datter? Søk hos oss!

Stillingen som er ledig er et vikariat på 54 %. Arbeidet vil i hovedsak foregå på ettermiddag, natt og i helger, så du må være fleksibel med tanke på arbeidstid.

Privat Omsorg Nord (BPA Nord) er arbeidsgiver og tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn og pensjonsordning. Den som ansettes må fremlegge politiattest av ny dato.

Har du spørsmål om stillingen bes du ta kontakt med BPA-avdelingsleder Steffi K Mathisen på
tlf. 400 06 228. Søknad med CV og referanser sendes til: steffi@privat-omsorg.no

Søknadsfrist: snarest. Ansettelse skjer fortløpende.

Vi søker flere assistenter til vår BPA-ordning

Da en av våre supre assistenter skal ut i foreldrepermisjon søker vi ny i vikariat i 60% stilling f.o.m 12/10-2020.

Halvparten av arbeidstiden vil foregå på skolen lønnet gjennom vår BPA-ordning. Du vil ha ansvar for å formidle skolens arbeid overfor øvrige assistenter. Resten av stillingen vil bestå av nattevakter i ukene du ikke er med henne på skolen. 50% av stillingen trer i kraft fra august, resten vil følge med i oktober/ tidligere ved behov.

Vi søker også en 50% stilling som i hovedsak vil jobbe i vårt hjem. Arbeid i skolen må påberegnes ved sykdom. Arbeidstid vil bli hver 4.helg og ellers ettermiddagsvakter og nattevakter.

Vi søker deg som våger å tenke utradisjonelt, er kreativ og kan bidra til et godt arbeidsmiljø. Du må være selvstendig og kunne holde hodet kaldt i krevende situasjoner. Vi ser etter deg som er omsorgsfull, glad i friluftsliv og bevegelse. Det er et krav at du har god fysisk helse.

Du skal jobbe tett på et familieliv og arbeidsstedet ditt vil være vårt hjem. Du vil få all opplæring og veiledning. Det er ønskelig at du kan stille opp som tilkalling ved behov.

Du må være åpen for å lære tegnspråk. Det er et krav at du må kunne norsk både skriftlig og muntlig.

Arbeidet ditt vil bestå av å være vår datters armer og bein. Du skal gi henne denne friheten hun normalt ville hatt for sin alder. Datteren vår er et barn med multihandikap og stor livsglede. Er du den som kan være medskaper til et innholdsrikt og godt liv for vår datter? Søk hos oss!

 

Privat Omsorg Nord er arbeidsgiver og tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn og pensjonsordning for stillinger over 20%.

Om det er noe du lurer på, ta kontakt med vår vakttelefon tlf 406 22 364

Søknad sendes til post@privat-omsorg.no merket «BPA barn Alta»