Ledige stillinger i Alta

Vi søker flere assistenter til vår BPA-ordning

Da en av våre supre assistenter skal ut i foreldrepermisjon søker vi ny i vikariat i 60% stilling f.o.m 12/10-2020.

Halvparten av arbeidstiden vil foregå på skolen lønnet gjennom vår BPA-ordning. Du vil ha ansvar for å formidle skolens arbeid overfor øvrige assistenter. Resten av stillingen vil bestå av nattevakter i ukene du ikke er med henne på skolen. 50% av stillingen trer i kraft fra august, resten vil følge med i oktober/ tidligere ved behov.

Vi søker også en 50% stilling som i hovedsak vil jobbe i vårt hjem. Arbeid i skolen må påberegnes ved sykdom. Arbeidstid vil bli hver 4.helg og ellers ettermiddagsvakter og nattevakter.

Vi søker deg som våger å tenke utradisjonelt, er kreativ og kan bidra til et godt arbeidsmiljø. Du må være selvstendig og kunne holde hodet kaldt i krevende situasjoner. Vi ser etter deg som er omsorgsfull, glad i friluftsliv og bevegelse. Det er et krav at du har god fysisk helse.

Du skal jobbe tett på et familieliv og arbeidsstedet ditt vil være vårt hjem. Du vil få all opplæring og veiledning. Det er ønskelig at du kan stille opp som tilkalling ved behov.

Du må være åpen for å lære tegnspråk. Det er et krav at du må kunne norsk både skriftlig og muntlig.

Arbeidet ditt vil bestå av å være vår datters armer og bein. Du skal gi henne denne friheten hun normalt ville hatt for sin alder. Datteren vår er et barn med multihandikap og stor livsglede. Er du den som kan være medskaper til et innholdsrikt og godt liv for vår datter? Søk hos oss!

 

Privat Omsorg Nord er arbeidsgiver og tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn og pensjonsordning for stillinger over 20%.

Om det er noe du lurer på, ta kontakt med avdelingsleder Kathrin Larsen tlf 414 60 075

Søknad sendes til post@privat-omsorg.no merket «BPA barn Alta»

BPA-koordinator

Arbeidsgiver: PRIVAT OMSORG NORD AS

Stillingstittel: BPA-koordinator

Frist: 08.03.2020

Ansettelsesform: Fast

Privat Omsorg Nord AS opplever stor etterspørsel av tjenester i hele landsdelen.  Til vår region i Finnmark søker vi en koordinator innenfor brukerstyrt personlig assistanse. Vi ser etter deg som vil gjøre en forskjell, en med glimt i øyet, som er utadvendt og serviceinnstilt, har gode kommunikasjonsevner og er løsningsorientert. Hvis du i tillegg liker å jobbe selvstendig samtidig som du har gode samarbeidsevner, ja da passer du inn i vårt team. Vi søker nå

BPA-koordinator i 100% stilling

Vi ser etter deg som vil gjøre en forskjell for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser slik at de kan leve livet slik de selv vil. Vi ser etter deg med glimt i øyet, som er utadvendt og serviceinnstilt, har gode kommunikasjonsevner og er løsningsorientert. Du må like å være på farta da det kan bli en del reisevirksomhet i landsdelen. Hvis du i tillegg liker å jobbe selvstendig samtidig som du har gode samarbeidsevner, ja da passer du inn i vårt team som består av flere koordinatorer som har ansvar for BPA-ordninger i sitt geografiske område. Kontorsted vil være Alta.

Arbeidsoppgaver

 • Kontaktperson for den enkelte BPA-kunden (arbeidsleder)
 • Gi bistand til å organisere BPA-kundens ordning etter ønsker fra vedkommende
 • Personaloppfølging av assistenter
 • Ansvar for opplæring av arbeidsledere og assistenter
 • Bistå ledelsen ifbm. kurs, salg og markedsføring

Kvalifikasjoner

 • Fortrinnsvis helse- og sosialfaglig høgskole- eller universitetsutdanning, men også andre med relevant bakgrunn kan søke
 • Ønskelig med erfaring innen brukerstyrt personlig assistanse
 • Førerkort kl. B  
 • Beherske norsk muntlig og skriftlig
 • Beherske samisk muntlig
 • Politiattest nyere enn 3 mnd

Vi tilbyr

 • En spennende arbeidsplass med mulighet for påvirkning og utvikling
 • Fleksibel arbeidstid
 • Tilgjengelig tjenestebil
 • Konkurransedyktig lønn

 

Ved behov om nærmere opplysninger kan avdelingsleder Kathrin Larsen kontaktes på tlf 414 60 075. Søknad og CV sendes til post@privat-omsorg.no eller Privat Omsorg Nord, Strandveien 106, 9006 Tromsø.