Ledige stillinger i Harstad

 

Vil du bli en del av min BPA-stab?

Jeg er en ung kvinne som har behov for assistanse hele døgnet. Jeg bor alene i en ny leilighet sentralt i Harstad. Oppgavene til mine assistenter er tilsyn, sosialt samvær og hjelp til ulike hverdagslige gjøremål når jeg trenger det, samt å ledsage meg på jobb og i fritidsaktiviteter. Det er ikke nødvendig med erfaring. Assistenten vil få god opplæring. Det er viktig med god kjemi mellom assistentene og meg, og med bakgrunn i stillingens art ønsker jeg meg helst kvinnelige assistenter. Rette vedkommende vil bli invitert til et intervju. Assistentene mine har base i en egen, ny leilighet nært tilknyttet min.

Mine interesser:

 • Musikk og kultur (jeg spiller et instrument og liker å spille sammen med andre)
 • Kafé/byturer
 • Trening, sykling og turer i marka
 • Lage mat
 • Tegning og andre formingsaktiviteter

Jeg leter etter en assistent som

 • er i alderen 20-40 år
 • er fleksibel og samarbeidsvillig
 • er selvstendig og utadvendt
 • gjerne deler noen av mine interesser
 • trives med å jobbe tett med mennesker
 • snakker godt norsk

Arbeidsgiver er BPA Nord. Det tilbys gode arbeids- og lønnsvilkår, og arbeidsgiver er alltid til stede for sine ansatte tilknyttet BPA-ordninger.
Arbeidstiden er dag, aften og (hvilende) natt, fordelt på ulike stillingsbrøker fra 20-100%. Jeg trenger også vikarer.

Flere stillinger; både fast og vikariat fra medio mars og mai.

Om det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt med BPA-koordinator Jan-Brede Johnsen tlf. 414 60 075 e-post: jan.brede.johnsen@bpa-nord.no

Arbeidssted: Harstad

Søknad og CV registreres  merket «BPA  dame Harstad» på vår jobbportal
Søknadsfrist: snarest. Oppstart etter avtale.