Vi søker flere flotte assistenter til vår BPA-ordning

Vi søker deg som våger å tenke utradisjonelt, er kreativ og kan bidra til et godt arbeidsmiljø. Du må være selvstendig og kunne holde hodet kaldt i krevende situasjoner. Vi ser etter deg som er omsorgsfull, glad i friluftsliv og bevegelse. Du skal jobbe tett på et familieliv og arbeidsstedet ditt vil være vårt hjem. Du må være punktlig, nøye og se arbeidet. Du vil få full opplæring og kontinuerlig veiledning. Det er ønskelig at du stiller opp som tilkalling ved behov.

Du må være åpen for å lære tegnspråk.
Det er et krav at du må kunne norsk både skriftlig og muntlig.

Arbeidet ditt vil bestå av å være vår datters armer og bein. Du skal gi henne denne friheten andre på hennes alder opplever. Det betyr at jobben din blant annet vil være å ta henne med ut på tur, i basseng, leke og delta i familielivet. Datteren vår er et barn med multihandikap og stor livsglede. Er du den som kan være medskaper til et innholdsrikt og godt liv for vår datter? Søk hos oss!

Stillingen som er ledig er et vikariat på 54 %. Arbeidet vil i hovedsak foregå på ettermiddag, natt og i helger, så du må være fleksibel med tanke på arbeidstid.

Privat Omsorg Nord (BPA Nord) er arbeidsgiver og tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn og pensjonsordning. Den som ansettes må fremlegge politiattest av ny dato.

Har du spørsmål om stillingen bes du ta kontakt med BPA-avdelingsleder Steffi K Mathisen på
tlf. 400 06 228. Søknad med CV og referanser sendes til: steffi@bpa-nord.no

Søknadsfrist: snarest. Ansettelse skjer fortløpende.