BPA Nord AS, Tromsø
 

Jesper, ung mann, født ‘98…

bruker rullestol, og trenger en del hjelp i hverdagen.

 

Jeg er veldig aktiv, jeg spiller håndball, kjører sit-ski, klatrer, svømmer, kjører RC-lastebiler, sykler, er på aktivitetsklubb og andre sosiale arr.
Jeg er veldig glad i alle slags biler, kjøretøy, maskiner og verktøy, liker å skru. Ellers så er jeg veldig sosial, blid og glad, liker å være der det skjer, glad i folk og dyr, prater med alle.
Er du initiativrik, løsningsorientert og ønsker å gjøre en forskjell i hverdagen, kan dette være jobben for deg. Jeg er en ung mann som utvider staben min med brukerstyrte personlige assistenter.
Arbeidsoppgaver
I jobben som brukerstyrt personlig assistent vil du være mine forlengede armer og ben, og delta aktivt i min hverdag. Jeg bor sentralt på fastlandssiden, har egen bil, men trenger sjåfør med førerkort kl B. Du bidrar med å legge til rette for de hverdagslige gjøremålene og den aktiviteten jeg ønsker å utføre. Du holder deg i nærheten slik at du kan bistå meg ved behov. Å være en viktig del av at min hverdag blir etter mine ønsker og premisser. Oppgavene innebærer hjelp til påkledning, løft, turer, trening, sjåfør, tilrettelegging, sosialt og generell bistand.Kvalifikasjoner
• Førerkort klasse B
• Over 18 år og fri vandel, politiattest kreves

 

Personlige egenskaper
• Ungdommelig og sporty
• Tålmodig, kreativ og motiverende
• Er positiv, har godt humor og utpreget ja-holdning
• Løsningsorientert, fleksibel og initiativrik
• Punktlig og strukturert
• Liker å være aktiv og på farten
• Tåle dyr

Ledige stillinger: 2x fast, samt tilkallingsvikarer.
Stillingsstørrelse kan diskuteres, men oppgi gjerne i søknaden hva du kan bidra med. Personlig egnethet vil bli vektlagt og god opplæring vil bli gitt. Intervju blir gjennomført fortløpende. Legg ved CV og referanser fra nåværende og tidligere arbeidsgiver.

Arbeidstid: dagtid, helg, mulighet for deltakelse på reiser
Arbeidssted: Tromsø
Søknadsfrist: snarest, med oppstart etter avtale
Registrer søknad og CV merket: «Jesper»