BPA Nord, Midt-Troms – Tjeldsund

Vil du bli en del av mitt BPA-team?

Jeg er ei blid og livsglad 14 år gammel jente som søker personlige assistenter som har lyst til å ta del i min hverdag og bli del av mitt nye BPA-team som startet opp 1. mars 2022. Jeg har en psykisk utviklingshemming som gjør at jeg trenger BPA for å kunne være selvstendig, og for at mamma skal kunne bare være mammaen min.

Jeg er ei aktiv jente med mange interesser. Jeg synger i kor, liker å være på turer og være sammen med venner. Jeg liker klær og sminke som jenter flest på min alder. Og så elsker jeg dyr. Jeg har en hund og du kan derfor ikke være allergisk og bør ikke være redd hunder.

Min mamma jobber turnus i helsevesenet og da er jeg avhengig av en assistent som kan være sammen med meg mens hun er på jobb. Det vil være behov noen dager før og etter skolen, ettermiddag, kveld og enkelte helger. I tillegg er jeg så heldig at jeg skal være sammen med en assistent en hel helg hver 4. uke slik at mamma får litt fri. I disse helgene har vi en egen tilrettelagt leilighet til disposisjon og kan kose oss og finne på ting sammen.

Jeg trenger tilrettelegging og assistanse i mange ulike situasjoner.

Arbeidsoppgaver kan være

 • å lage måltider
 • kjøre til/fra fritidsaktiviteter
 • personlig stell
 • handling på butikker
 • besøke venner
 • være med på fritidsreiser

Vi bor i Ramsund i vakre Tjeldsund kommune. Det er litt avstander her, så du må ha førerkort og være innforstått med en del kjøring når du er på jobb.

Ønsker du å utgjøre en forskjell i min hverdag? Jeg søker deg som er pålitelig, fleksibel, glødene engasjert og har god omsorgsevne. Er du i tillegg raus, positiv, flink å motivere og har en varm armkrok, så er kanskje akkurat DU den rette for stillingen.

Det vil være behov for ulike stillingsstørrelser i mitt BPA-team og søkere bes oppgi hvor mange timer de kan jobbe pr. uke. Jeg vil også ha behov for tilkallingsvikarer.

Hva du kan forvente

 • En meningsfull jobb med rom for personlig utvikling
 • Betalt opplæring og kurs
 • Leilighet til gratis disposisjon dersom du ikke bor i nærområdet

Krav til stillingen

 • Sertifikat klasse B
 • Politiattest
 • Gode norskkunnskaper

Det stilles ikke spesielle utdannings- eller kompetansekrav da det gis god opplæring. Har du erfaring med å jobbe med mennesker med psykisk utviklingshemming eller annen relevant erfaring med barn/ungdom eller omsorgsyrker er det en fordel. Men det er uansett personlig egnethet som vi vektlegger mest. På grunn av arbeidets art søkes kun kvinner.

Intervju og ansettelser gjøres fortløpende.

Mamma vil være arbeidsleder for assistentene mine og BPA Nord vil ha arbeidsgiveransvaret. Det er ordnede arbeidsvilkår og konkurransedyktig lønn.

Opplysninger om stillingen kan gis av koordinator Jan-Brede Johnsen tlf 414 60 075 e-post: jan.brede.johnsen@bpa-nord.no

Søknadsfrist snarest.
Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende til intervju.

Registrer søknad med CV her: