BPA Nord AS, Tromsø
 

Elsker du god mat?

 

Ferdigretter er et flott produkt som har gjort livet enklere for mange, men jeg er så lei av dem! Kan du bli den brukerstyrte personlig assistenten som synes det er gøy å komponere ukemenyer og kan lage middag til meg på en to-platers komfyr med steikeovn i en liten studenthybel?

Jeg er en ung mann som studerer juss i Tromsø, og jeg trenger assistenter som kan hjelpe meg med planlegging av alle praktiske oppgaver og gjennomføringen av dem i hverdagen, slik at jeg kan fokusere mest mulig på studiene. Jeg er en rolig lesehest som trives best når livet er forutsigbart og harmonisk.

Det søkes etter brukerstyrt personlig assistent som kan jobbe fleksibelt. Arbeidsplanen styres i stor grad av timeplanen min. Den varier etter hvilke emner jeg holder på med, og settes opp i samarbeid mellom meg og arbeidsleder. Jeg har 36,5 timer BPA per uke dette halvåret. Noen av timene vil være knyttet til helg og kveld. Innimellom kan det bli lange dager når jeg er ute og reiser, da må du kunne jobbe ekstra.

Arbeidet vil bestå av å utføre daglige gjøremål og aktiviteter, i tillegg til å være ledsager og være behjelpelig ved planlegging og tilrettelegging. Jeg trenger en person som kan tilpasse seg meg, og prøve å forstå hvordan jeg liker ting. En del av jobben blir tilpasningen mellom deg og meg.

De tingene jeg vil trenge hjelp med er oppgaver som å:

 • Lage mat, planlegge måltider og utarbeide ukemenyer
 • Planlegge innkjøp, bestille og ta imot, eller handle, og sette på plass varer
 • Utføre enkelt husarbeid, som å rydde, vaske opp, sortere og kaste avfall, tørke støv og vaske min lille leilighet, skifte sengetøy og vaske klærne mine på studentbyens vaskeri i naboblokka og legge dem på plass i skapet
 • Legge fram neste dags bøker og klær for meg, og hjelpe meg litt med personlig hygiene.
 • Bestille timer for meg og kontakte behandlingsapparatet mitt
 • Skrive referater fra møter for meg
 • Lage en god dagsplan, ukeplan og halvårsplan sammen med meg, og hjelpe meg med å få gjennomført den
 • Tilrettelegge og eventuelt bli med på fritidsaktiviteter som konserter, kino, teater, kulinariske matopplevelser på en av byens restauranter, turer og reiser

Personlig egnethet vektlegges høyest og de personlige egenskapene som søkes er at:

 • Du er imøtekommende og blid
 • Du er rolig og tålmodig
 • Du er flink til å observere, kommunisere og samarbeide
 • Du er punktlig og ansvarsfull, en til å stole på
 • Du er nøyaktig, strukturert og ryddig
 • Du er selvstendig, kreativ og tilpasningsdyktig

God «kjemi» og gjensidig trivsel er viktig. Så hvis du i tillegg er samfunnsengasjert, synes rettsvitenskap er spennende og liker hyggelige samtaler, er det et pluss. Jeg setter pris på å diskutere fag og livets store spørsmål når jeg har overskudd.

På grunn av mine helseutfordringer er det ønskelig at du ikke røyker, eller lukter tobakk. Det er også ønskelig at du ser for deg å ha jobben over lenger tid. Det vil være min mor som er arbeidsleder. Dersom du kjenner at dette er jobben for deg, ber jeg deg om å sende søknad og CV merket STUDENT TROMSØ.

Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.