Ledige stillinger i Kåfjord

Ung dame med godt humør søker personlig assistent i Kåfjord

Jeg er en 24 år gammel ung dame som søker etter en pålitelig assistent med godt humør som kan jobbe noen timer i uka i ca. 20% stilling.

Jeg er sosial og synes det er gøy å finne på ting sammen med andre. Jeg liker musikk, se på serier hjemme eller gå på kino. Jeg er også glad i å shoppe og lage mat, men helst sammen med andre.

Jeg trenger bistand til å organisere, planlegge og gjennomføre daglige gjøremål. Så du må være litt glad i bl.a. husarbeid og matlaging og være en person som er strukturert og tar initiativ til å få ting gjort. Jeg trenger også litt bistand til personlig hygiene. Med bakgrunn i stillingens karakter ønsker jeg helst en kvinnelig assistent. Du trenger ingen formell utdanning, da opplæring vil bli gitt.

Stillingen er et engasjement ut året med mulighet for forlengelse. Arbeidstiden er primært på dagtid.

Privat Omsorg Nord, avd. BPA Nord, vil være din arbeidsgiver og tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn og pensjonsordning. Den som ansettes må fremlegge politiattest av ny dato.

Har du spørsmål om stillingen bes du ta kontakt med avdelingsleder Steffi K. Mathisen, tlf. 400 06 228. Søknad og CV sendes til: post@bpa-nord.no merk Kåfjord.

Søknadsfrist: Snarest. Ansettelsen skjer fortløpende.