Ledige stillinger i Hammerfest

 

Vil du bidra til å oppnå drømmen min?

Jeg er en 20 år ung mann på vei til et mer selvstendig liv. Til dette trenger jeg noen som kan assistere meg i dagliglivet. Jeg har en stor drøm om å flytte i egen bolig, men er klar over at det er en del ting som må falle på plass før jeg kommer meg dit. Det er trygt og godt å bo hos mine foreldre, men det sier seg selv at man som 20-åring ikke ønsker å ha dem hengende etter seg hele tiden. Så her kommer du inn! Jeg trenger en personlig assistent som kan følge meg gjennom hverdagen min.

I hovedsak innebærer det å assistere meg når jeg er på verdens beste jobb på biblioteket i Hammerfest. Her sorterer jeg bøker, legger dem inn i datasystemet, gjør klar bokkasser osv. Noen ganger skal du være min skygge, andre ganger må du være mer frempå og pushe meg litt. Du må rett og slett lese situasjonen og vurdere hvor mye assistanse jeg trenger til enhver tid. Jeg har nemlig autisme og forstår ikke nødvendigvis alle beskjeder sjefen gir på samme måte som de fleste andre.

Når jeg er ferdig på jobb trenger jeg assistanse til ulike fysiske aktiviteter noen dager i uka. Du må være med å tilrettelegge og motivere meg. Hjemme har jeg behov for assistanse med middagslaging. Jeg trenger å øve meg til å følge matoppskrifter og ønsker at du hjelper og motiverer meg til å prøve nye og varierte retter.

Litt mer om meg:
Jeg er en omgjengelig og snill fyr med mye humor og som skravler masse. Jeg er i bra fysisk form og liker å sykle og gå turer. Jeg synes det er veldig stas med kart og gps. Jeg er også glad i fakta og historie og kan fortelle deg mye du ikke visste fra før. For å koble av spiller jeg på data, aller helst Minecraft.

Litt om deg:
Du må være tydelig, ryddig og strukturert og flink til å motivere og pushe meg litt. Det trenger jeg for å bli mer selvstendig og oppnå drømmen min. Du må ha en viss forståelse for tekniske dubbedingser da jeg bl.a. bruker en elektronisk dagstavle på telefonen min. Og så må du ikke minst like å være på biblioteket og tåle å ha det stille rundt deg. Om du har sertifikat, så hadde det vært supert. Da kan vi kanskje av og til dra på tur sammen.

Krav til stillingen:
Det stilles ikke spesielle utdannings- eller kompetansekrav, men har du erfaring med autisme er det veldig bra. Du må kunne snakke flytende norsk. Det avgjørende kriteriet vil være personlig egnethet.

Jeg ser for meg en assistent i 100 % stilling der arbeidstiden vil være på dagtid alle hverdager, helst fra snarest. Det kan også vurderes å dele stillingen i to dersom det er de rette personene. Så oppgi gjerne hvor mye du kan jobbe. Jeg trenger også to tilkallingsassistenter som kan steppe inn ved fravær.

Det er min mor som vil være arbeidsleder for assistentene mine og BPA Nord vil ha arbeidsgiveransvaret.
Det er ordnede arbeidsvilkår og konkurransedyktig lønn. Det gis betalt kurs og opplæring.
Ved spørsmål kan du ta kontakt med arbeidsleder Benedicte Schleis, tlf. 970 90 618, bschleis@online.no
eller rådgiver i BPA Nord Sara Birgitte Eira, tlf. 902 73 321, sara.eira@bpa-nord.no