Ledige stillinger i Hammerfest

 

Vil du bidra til å oppnå drømmen min?

 

BPA Nord, Hammerfest

Vil du bidra til å oppnå drømmen min?

Jeg er en 19 år ung mann på vei til et mer selvstendig liv. Til dette trenger jeg noen som kan assistere meg i dagliglivet. Jeg har en stor drøm om å flytte i egen bolig, men er klar over at det er en del ting som må falle på plass før jeg kommer meg dit. Det er trygt og godt å bo hos mine foreldre, men det sier seg selv at man som 19 åring ikke ønsker å ha dem hengende etter seg hele tiden. Så her kommer du inn! Jeg trenger en personlig assistent som kan følge meg gjennom hverdagen min.

I hovedsak innebærer det å assistere meg når jeg er på verdens beste jobb på biblioteket i Hammerfest. Her sorter jeg bøker, legger dem inn i datasystemet, gjør klar bokkasser osv. Noen ganger skal du være min skygge, andre ganger må du være mer frempå og pushe meg litt. Du må rett og slett lese situasjonen og vurdere hvor mye assistanse jeg trenger til enhver tid. Jeg har nemlig autisme og forstår ikke nødvendigvis alle beskjeder sjefen gir på samme måte som de fleste andre.

Når jeg er ferdig på jobb trenger jeg assistanse til ulike fysiske aktiviteter noen dager i uka. Du må være med å tilrettelegge og motivere meg. Hjemme har jeg behov for assistanse med middagslaging. Jeg trenger å øve meg til å følge matoppskrifter og ønsker at du hjelper og motiverer meg til å prøve nye og varierte retter.

Litt mer om meg:

Jeg er en omgjengelig og snill fyr med mye humor og som skravler masse. Jeg er i bra fysisk form og liker å sykle og gå turer. Jeg synes det er veldig stas med kart og gps. Jeg er også glad i fakta og historie og kan fortelle deg mye du ikke visste fra før. For å koble av spiller jeg på data, aller helst Minecraft.

Litt om deg:

Du må være tydelig, ryddig og strukturert og flink til å motivere og pushe meg litt. Det trenger jeg for å bli mer selvstendig og oppnå drømmen min. Du må ha en viss forståelse for tekniske dubbedingser da jeg bl.a. bruker en elektronisk dagstavle på telefonen min. Og så må du ikke minst like å være på biblioteket og tåle å ha det stille rundt deg. Om du har sertifikat, så hadde det vært supert. Da kan vi kanskje av og til dra på tur sammen.

Krav til stillingen:

Det stilles ikke spesielle utdannings- eller kompetansekrav, men har du erfaring med autisme er det veldig bra. Du må kunne snakke flytende norsk. Det avgjørende kriteriet vil være personlig egnethet.

Jeg ser for meg 1 assistent i 100 % stilling der arbeidstiden vil være på dagtid alle hverdager, helst fra 23. august. Det kan også vurderes å dele stillingen i to dersom det er de rette personene. Så oppgi gjerne hvor mye du kan jobbe. Jeg trenger også to tilkallingsassistenter som kan steppe inn ved fravær.

Det er min mor som vil være arbeidsleder for assistenten/e mine og BPA Nord vil ha arbeidsgiveransvaret.
Det er ordnede arbeidsvilkår og konkurransedyktig lønn. Det gis betalt kurs og opplæring.
Ved spørsmål kan du ta kontakt med arbeidsleder Benedicte Schleis, tlf. 970 90 618, bschleis@online.no
eller koordinator i BPA Nord Sara Birgitte Eira, tlf. 902 73 321, sara@bpa-nord.no

 

 

 

Driftige assistenter med godt humør søkes!

BPA Nord, Hammerfest

 

Jeg er en mann på 55 år som søker assistenter til mitt BPA-team i idylliske Hammerfest.

  • 1 fast stilling 52,8 %
  • 1 vikariat 52,8 %, med mulighet for fast ansettelse

 

Jeg er utdannet ambulansearbeider som ble skadet på jobb i mai 2007.

Det innebærer at jeg trenger hjelp til daglige gjøremål som å holde hjemmet rent og pent, handle på butikken, hjelpe meg med trening, lage middag med mer. Jeg trenger hjelp hvis jeg skal på besøk til noen eller reise noen plass. Det er viktig for meg at du som assistent ønsker å bidra til at jeg kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig. Jeg trenger at du skal være mine armer og bein rett og slett. På den måten kan jeg gjøre de tingene jeg liker å gjøre.

Jeg er en mann med godt humør, med glimt i øyet og alltid et smil på lur.

Som min personlige assistent, ser jeg for meg at du er en person som liker å jobbe med mennesker, er utadvendt og positiv. Jeg håper at du har et øye for det som må gjøres til enhver tid og tar initiativ der det er behov.

Jeg er en person som liker orden og ha det ryddig rundt meg så det er en fordel om du også liker å holde orden rundt deg. Jeg har godt humør og liker å lytte på musikk og å kjøre tur. Jeg hadde også satt pris på om du liker å lage god mat.

 

Noen av arbeidsoppgavene er å bistå med:

– personlig hygiene

– matlaging

– handling

– husarbeid

– øvelser/trening

– kjøre tur

Jeg bor i egen tilrettelagt bolig. Opplæring vil bli gitt.

 

Krav til stillingen:

  • Du må kunne snakke flytende norsk
  • Ha førerkort klasse B
  • GODT humør
  • Personlig egnethet vil vektlegges

 

Gode lønns- og ansettelsesvilkår i BPA Nord som er arbeidsgiver for alle mine assistenter.

Den som ansettes, må fremlegge nyere politiattest.

Kjenner du deg igjen i stillingsbeskrivelsen, oppfordrer vi deg til å søke på stillingen!

 

For mer informasjon, ta kontakt med vår koordinator Sara Birgitte Eira tlf. 902 73 321

 

Registrer søknad med CV til SØK HER

Søknadsfrist er snarest

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende for intervju.

kontakt koordinator Hilde Eira på tlf 909 57 317 eller hilde@bpa-nord.no. Søknad og CV registreres og lastes opp til vår jobbsøkerportal: SØK HER

Søknadsfrist: Snarest