Ledige stillinger i Harstad

Vil du bli en del av min utvidede BPA-stab?

Jeg er en ung kvinne som har behov for assistanse hele døgnet. Jeg skal snart flytte for meg selv i ny leilighet og i den forbindelse trenger jeg flere assistenter. Oppgavene til mine assistenter vil være tilsyn, sosialt samvær og hjelp til ulike hverdagslige gjøremål når jeg trenger det, samt ledsage meg på jobb og i fritidsaktiviteter. Det er ikke nødvendig med erfaring. Assistentene vil få god opplæring. Det er viktig med god kjemi mellom assistentene og meg, og med bakgrunn i stillingens art ønsker jeg meg helst kvinnelige assistenter. Rette vedkommende vil bli invitert til et intervju. Assistentene mine vil ha base i en egen, ny leilighet nært tilknyttet min.

Mine interesser:

 • Musikk og kultur (jeg spiller et instrument og liker å spille sammen med andre)
 • Kafé/byturer
 • Trening og turer i marka
 • Lage mat
 • Tegning og andre formingsaktiviteter

 Jeg leter etter assistenter som

 • er i alderen 20-40 år
 • er fleksible og samarbeidsvillige
 • er selvstendige og utadvendte
 • gjerne deler noen av mine interesser
 • trives med å jobbe tett med mennesker
 • helst har sertifikat og bil
 • snakker godt norsk

Arbeidsgiver er Privat Omsorg Nord, avdeling BPA Nord. Det tilbys gode arbeids- og lønnsvilkår, og arbeidsgiver er alltid til stede for sine ansatte tilknyttet BPA-ordninger.
Arbeidstiden er dag, aften og (hvilende) natt, fordelt på ulike stillingsbrøker fra 20-100%. Jeg trenger også vikarer.

 

Om det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt med BPA-avdelingsleder: Steffi Klein Mathisen tlf 400 06 228

Arbeidssted: Harstad

Søknad og CV sendes til post@privat-omsorg.no merket «BPA Harstad ny»
Søknadsfrist: snarest. Oppstart etter avtale.

En god diskusjon og en dæsj humor!

Det er et godt utgangspunkt for mulig videre samarbeid. Jeg er en ung mann som ønsker å utvide BPA-staben min med flere assistenter. God mulighet for fast stilling. Grunnlaget for flotte arbeidsdager er at du ønsker å bidra i min hverdag, med oppgaver som jeg ikke klarer å utføre selv.

Her er det høyt under taket, en god diskusjon ispedd humor, må du forvente.

Jeg har mange års erfaring med å være arbeidsleder for mine assistenter, så du ønskes velkommen til en veletablert arbeidsplass. Mitt liv består av både faste rutiner og det stikk motsatte.

Daglige oppgaver er påkledning, personlig hygiene, forflytning, tilberede mat, bære handleposer, praktisk bistand o.l. Ellers være med på turer, kafebesøk, kino og hva jeg ellers finner på.

Har egen bil, som er tilpasset rullestol. Derfor må du ha førerkort. Bilen trenger noen ganger litt omsorg. Skifte lyspærer, vindusviskere, peile olje mm. Større saker lar vi verksted ta seg av.

Arbeidsgiver er Privat Omsorg Nord, avdeling BPA Nord og tilbyr gode arbeids- og lønnsvilkår, samt er alltid tilstede for sine ansatte tilknyttet BPA-ordninger.
Jobben er hovedsakelig på dagtid hele uken. Ingen erfaring er nødvendig, da all opplæring vil bli gitt av de andre i mitt team.

Om det er noe du lurer på ta gjerne kontakt med BPA-koordinator: Hege L. Berg tlf 917 22 384

Arbeidssted: Harstad

Søknad sendes til post@privat-omsorg.no merket «BPA Harstad»
Søknadsfrist snarest. Oppstart etter avtale.