Ledige stillinger i Harstad

SØR-TROMS/NORDLAND: BPA-koordinator. Området Ofoten: BPA Assistenter  

Arbeidsgiver: Privat Omsorg Nord

Stillingstittel: BPA-koordinator/ BPA assistenter

Frist 08.03.2020 for koordinator. Snarest for BPA assistenter.

Privat Omsorg Nord AS opplever stor etterspørsel av tjenester i hele landsdelen.  Til vår region i Sør-Troms/Nordland søker vi en koordinator og assistenter innenfor brukerstyrt personlig assistanse. Vi ser etter deg som vil gjøre en forskjell, en med glimt i øyet, som er utadvendt og serviceinnstilt, har gode kommunikasjonsevner og er løsningsorientert. Hvis du i tillegg liker å jobbe selvstendig samtidig som du har gode samarbeidsevner, ja da passer du inn i vårt team.

BPA koordinator i 100% stilling og BPA assistenter i ulike stillingsstørrelser

BPA koordinator

Vi ser etter deg som vil gjøre en forskjell for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser slik at de kan leve livet slik de selv vil. Vi ser etter deg med glimt i øyet, som er utadvendt og serviceinnstilt, har gode kommunikasjonsevner og er løsningsorientert. Du må like å være på farta da det kan bli en del reisevirksomhet i landsdelen. Hvis du i tillegg liker å jobbe selvstendig samtidig som du har gode samarbeidsevner, ja da passer du inn i vårt team som består av flere koordinatorer som har ansvar for BPA ordninger i sitt geografiske område. Kontorsted vil være Narvik.

Arbeidsoppgaver

 • Kontaktperson for den enkelte BPA kunden (arbeidsleder)
 • Gi bistand til å organisere BPA-kundens ordning etter ønsker fra vedkommende 
 • Personalansvar for assistenter
 • Ansvar for opplæring av arbeidsledere og assistenter
 • Bistå ledelsen ifbm. kurs, salg og markedsføring

Kvalifikasjoner

 • Fortrinnsvis helse- og sosialfaglig høgskole- eller universitetsutdanning, men også andre med relevant bakgrunn kan søke
 • Førerkort kl. B   
 • Beherske norsk muntlig og skriftlig
 • Politiattest nyere enn 3 mnd

Vi tilbyr

 • En spennende arbeidsplass med mulighet for påvirkning og utvikling
 • Fleksibel arbeidstid
 • Tilgjengelig tjenestebil
 • Konkurransedyktig lønn

 

BPA assistent

En av våre BPA kunder – en hyggelig voksen dame som bor sør for Narvik – trenger flere personlige assistenter. Hun sitter i rullestol og trenger derfor bistand med det meste. Arbeidsoppgavene er varierte som f.eks. hjelp til personlig stell, praktiske gjøremål i huset, matlaging, baking, spille spill, handling og dra på turer. Som assistent hjelper du til der bruker ønsker det. Du må ha evne til å sette deg inn i brukers situasjon, ta initiativ der det trengs og være tilbakeholdent der det er hensiktsmessig. Bruker har en bil som egner seg til transport av rullestol, så du må ha førerkort. Du vil inngå i en turnus som stort sett innebærer arbeid på dagtid i ukedager, samt dagtid helg og høytider. Arbeid hver 3. helg må regnes med. Stillingsbrøk og antall dager totalt vil avhenge av hvor mye du kan jobbe. Du vil inngå i et team som arbeider målrettet rundt brukers livssituasjon og hvor alle er opptatte av å skape positive dager.

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra arbeid med mennesker vektlegges
 • Gode personlige egenskaper
 • Være oppfinnsom ift. å skape daglige aktiviteter og evnen til å se løsninger
 • En fysikk som egner seg for denne type arbeid
 • Beherske norsk muntlig
 • Førerkort kl. B
 • Politiattest nyere enn 3 mnd

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktig lønn
 • Veiledning og oppfølging
 • En variert og fleksibel arbeidshverdag

Ved behov om nærmere opplysninger kan avdelingsleder Steffi Klein Mathisen kontaktes på tlf 400 06 228. Søknad og CV sendes til post@privat-omsorg.no eller Privat Omsorg Nord, Strandveien 106, 9006 Tromsø.

Om arbeidsgiveren

Privat Omsorg Nord (PON) er en del av Helsepartner Nord Norge.

PON  (etablert 2001) har rundt 200 ansatte fordelt på underavdelinger i Nordland, Troms og Finnmark. Vi yter omsorgstjenester til privat kunder, brukerstyrt personlig assistanse og i tillegg leier vi ut helsepersonell. 

Se vår hjemmeside www.bpa-nord.no

Er du praktisk anlagt, har humor og god takhøyde?

Så flott! Det er et godt utgangspunkt for mulig videre samarbeid. Jeg er en ung mann som ønsker å utvide BPA staben min med et fast medlem til og et vikariat. Grunnlaget for flotte arbeidsdager er at du ønsker å bidra i min hverdag med oppgaver som jeg ikke klarer å utføre selv, i kombinasjon med gode historier og mye latter.

Hos meg er det høyt under taket, samtaler og en god diskusjon med for og mot argumenter må du forvente. Slår gjerne av en god vits! Å del gjerne dine med meg!

Har mange års erfaring med å være arbeidsledere til mine assistenter, så du ønskes velkommen til en veletablert arbeidsplass. Som selvsagt inneholder en hvis grad av slingrinsmonn i oppgaver, da dette er mitt liv som jeg lever Arbeidsgiveren Privat Omsorg Nord kan tilby deg gode arbeids og lønnsvilkår, samt er alltid tilstede for sine ansatte tilknyttet BPA ordninger.

Har egen bil tilpasset rullestolen som innimellom trenger litt praktiske oppgaver utført på og sjåfør til. Skifte lyspærer, vindusviskere, peile litt olje mm Større saker lar vi verksted ta seg av.

Bor i enebolig som er tilpasset mine behov i grei avstand fra Harstad sentrum. Der teknologien kommer til kort behøver jeg at du kan bistå. Påkleding, personlig hygiene, forflytning, tilberede mat, bære handleposer, hente ting og tang, praktisk bistand av generell art osv.

Jobben er hovedsakelig på dagtid i ukedager og arbeid hver tredje helg. Ingen erfaring er nødvendig, da all opplæring vil bli gitt av de andre i mitt team.

1 x 52% stilling dagtid (8-16) med arbeidshelg hver 3 uke.
1 vikariat fra d.d til 31.januar 2020: 52% stilling dagtid (8-16) med arbeidshelg hver 3 uke.

Vi tilbyr

Privat Omsorg Nord er arbeidsgiver og vi tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn og pensjonsordning.

Kontaktinformasjon

Om det er noe du lurer på eller har spørsmål om, ta gjerne kontakt.
BPA koordinator: Hege Berg tlf 91722384
Avdelingsleder: Kathrin Larsen tlf 40622364

Arbeidssted
Harstad Søknad sendes til Kathrin.larsen@privat-omsorg.no
Søknadsfrist snarest, men innen 24.11.19
Oppstart etter avtale

Last ned stillingsannonsen som pdf