Ledige stillinger i Harstad

 

En god diskusjon og en dæsj humor (50% fast fra 01.08.20)!

Det er et godt utgangspunkt for mulig videre samarbeid. Jeg er en ung mann som ønsker å utvide BPA-staben min med flere assistenter. 50% fast stilling. Grunnlaget for flotte arbeidsdager er at du ønsker å bidra i min hverdag, med oppgaver som jeg ikke klarer å utføre selv.

Her er det høyt under taket, en god diskusjon ispedd humor, må du forvente.

Jeg har mange års erfaring med å være arbeidsleder for mine assistenter, så du ønskes velkommen til en veletablert arbeidsplass. Mitt liv består av både faste rutiner og det stikk motsatte.

Daglige oppgaver er påkledning, personlig hygiene, forflytning, tilberede mat, bære handleposer, praktisk bistand o.l. Ellers være med på turer, kafebesøk, kino og hva jeg ellers finner på.

Har egen bil, som er tilpasset rullestol. Derfor må du ha førerkort. Bilen trenger noen ganger litt omsorg. Skifte lyspærer, vindusviskere, peile olje mm. Større saker lar vi verksted ta seg av.

Arbeidsgiver er Privat Omsorg Nord, avdeling BPA Nord og tilbyr gode arbeids- og lønnsvilkår, samt er alltid tilstede for sine ansatte tilknyttet BPA-ordninger.
Jobben er hovedsakelig på dagtid hele uken. Ingen erfaring er nødvendig, da all opplæring vil bli gitt av de andre i mitt team.

Om det er noe du lurer på ta gjerne kontakt med BPA-koordinator: Hege L. Berg tlf 917 22 384

Arbeidssted: Harstad

Søknad sendes til post@privat-omsorg.no merket «BPA Harstad»
Søknadsfrist snarest. Oppstart etter avtale.