Brukerstyrt personlig assistent søkes

 

Er du student og kan tenke deg en jobb med gode lønnsmuligheter og en fleksibel arbeidshverdag? Eller jobber du fulltid, men kan tenke deg å jobbe intensivt i korte perioder og ha lengre perioder fri? Hos meg har du muligheten til det!

Jeg er en 20 år ung mann som søker etter flere ansatte til mitt team. Jeg er en mann med godt humør, stor selvstendighet og jeg liker en hverdag med mye aktivitet. Jeg ser etter deg som kan tenke deg en jobbhverdag som består av å hjelpe meg med gaming, være med venner eller å være aktiv. Du må være spontan og like at det skjer ting! I jobben hos meg vil vi noen ganger gjøre aktiviteter sammen, andre ganger vil jeg greie meg selv, mens du holder deg i bakgrunnen. Du må gjerne være ung(dommelig) slik at vi kanskje har felles interesser.

Muskelsykdom og epilepsi er mine «følgesvenner». Rullestolen er føttene mine, så her må du henge med! Du skal være mine hender og føtter å hjelpe meg med å leve et selvstendig liv. Jeg bestemmer hverdagen min selv og jeg trenger deg som kan tilrettelegge slik at jeg kan leve det livet jeg ønsker.

Mitt motto beskriver meg som person: «ingenting er umulig, det umulige tar bare lenger tid»

Stillingen innebærer:

  • Personlig stell
  • Forflytning inn og ut av rullestol
  • Tilrettelegging
  • Sosialt samvær
  • Turer
  • Reising

Kvalifikasjoner:

  • Du må beherske norsk godt
  • Du må gjerne være under 30 år
  • Førerkort klasse B
  • Politiattest av nyere dato

 

Jeg søker etter både fast ansatte og tilkallingsvikarer med oppstart etter avtale.

BPA Nord er arbeidsgiver og tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn og pensjonsordning.

Har du spørsmål om stillingen bes du ta kontakt med arbeidsleder Joakim, på tlf. 951 32 813. Søknad med CV og referanser sendes til: jo-bpa@hotmail.com

Søknadsfrist: snarest. Ansettelse skjer fortløpende.