Ledig stilling i Tromsø

Brukerstyrt personlig assistent (BPA)

– til ungdom med autisme – vernepleier 80% 

Har du lyst på en givende jobb i et godt miljø med flotte kollegaer?
Har du lyst å bidra til å gjøre en forskjell i en ungdom sitt liv? Da er dette kanskje jobben for deg?

Vi får ledig en stilling som bpa i vårt tverrfaglige team som jobber for en ungdom. En bpa i denne ordningen assisterer, veileder og gir opplæring til ungdommen i ulike situasjoner og aktiviteter der han trenger dette. Det er arbeidstid på varierende ukedager, helger, ferier og høytider. Oftest vil det være arbeid fra kl 1400 eller 1645 -2130 på ukedagene, men dette endres ved behov. Dagvakter og nattevakter er aktuelt i skoleferier og skolefridager. Det er jobb ca 3 helger i løpet av 12 uker. Det lages en tilpasset arbeidsplan for 12 uker av gangen.

Vi er et team som jobber med stort fokus på å ha det gøy sammen med våre brukere.
Men vi har også fokus på tilrettelegging, vi skal yte omsorg og praktisk bistand. Vi tenker opplæring i alle naturlige situasjoner. Arbeidsstedet er i en privat leilighet i et hjem eller der familien oppholder seg. Ungdommen lever et aktivt liv og er med på mange ulike aktiviteter, så noe reising kan også være aktuelt. Han er svært sosial, har godt utviklet språk.

Kvalifikasjoner: Vi ønsker oss en person som er trygg på seg selv og som er en tydelig voksen og har en del arbeidserfaring. Det er ønskelig at du har erfaring fra arbeid med utviklingshemming og/eller autisme eller erfaring fra å jobbe med mennesker med ulike utfordringer (gjerne som miljøarbeider eller lignende). Teamet vårt består av personer som blant annet har kompetanse innenfor pedagogikk, spesialpedagogikk og fra omsorgsyrker.

Det aller viktigste er at du har interesse for fagfeltet, er leken – og har lyst på en jobb der du jobber 1 til 1 med fokus på at ungdommen skal få leve et uavhengig liv med høy livskvalitet og høy grad av medvirkning i egen hverdag. Det er også viktig at du har masse humor, er omsorgsfull, serviceinnstilt, fleksibel, tålmodig, engasjert og bidrar til å gi han et meningsfullt og uavhengig liv. Du ønsker å gjøre en forskjell og bidra med å tilrettelegge hverdagen for en flott ungdom og hjelpe han med videre utvikling og mestring.

Du må ha førerkort kl B.

Det er fint om du har interesser innenfor musikk, trening, svømming og friluftsliv. Skriv gjerne i søknaden dersom du spiller instrumenter selv. Du må beherske norsk flytende – både muntlig og skriftlig. Du kan ikke være allergisk mot katt.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø i en veletablert bpa-ordning med høy faglig kompetanse og med masse humor.  Bruk av humor er viktig – det skal være gøy å være på jobb!
Vi er opptatt av kvalitet på opplæringen og tilbyr grundig opplæring og veiledning i tiden som nyansatt. Vi har jevnlige møter/ internundervisninger for å kvalitetssikre jobben vi gjør. Teamet hos oss har en felles forståelse for hva, hvordan og hvorfor ulike tiltak er viktig og forstår viktigheten av å utøve lik praksis ovenfor ungdommen.

Du blir ansatt i BPA Nord med gode lønnsbetingelser og pensjonsordning.
BPA Nord krever politiattest av nyere dato før tiltredelse.

Personlig egnethet blir vektlagt.
Høres dette ut som en jobb for deg?

Send en søknad hvor du forteller om deg selv og dine interesser sammen med CV og 2 referanser til: maria@privat-omsorg.no.

Oppgi i søknaden når du kan begynne. Ønsker du mer info kan Maria kontaktes på tlf. 476 79 605

 

Søknadsfrist: snarest

Tiltredelse: Etter avtale