Ledig stilling i Tromsø

Engasjert BPA-assistent med godt humør og et bredt smil søkes på Kvaløysletta

  Heier du på Liverpool? Da er dette ingenting for deg! 😉 Liker ikke  spøk og sarkasme? Ikke søk! Vil du alltid ha rett! Se en annen vei! Men liker du fotball, elsker å slå en spøk, liker å kverulere, koser deg med «munnhuggeri», ruler i FIFA og motiveres av å utgjøre en forskjell for andre? Da er dette drømmejobben!  Vi lover at denne jobben vil være noe av det artigste, morsomste, mest utfordrende og utviklende du vil gjøre!

Jeg er en gutt på 15 og søker etter assistenter som kan legge til rette for de praktiske oppgavene i hverdagen. Som BPA-assistent vil arbeidsoppgavene dine derfor blant annet være leksehjelp, kjøring til og fra, lage mat, bistand ved trening, hygiene, osv. Du må like å være i aktivitet både inne og ute. Interesse for sport og evne til å finne kreative løsninger i hverdagen vil være gode egenskaper å ha.

Vaktene vil i hovedsak være før skoletid (6.30-8.30) og etter skoletid (14.20-17.30) i ukedagene. Onsdager fra 12.00-19.00. I tillegg kommer ekstra timer ved sykdom, skolefri og lignende. Det vil også være mulighet for litt helgearbeid. Du vil inngå i fast rutine med faste arbeidsdager. Stillingen utgjør ca 20% til sammen.

 

Krav til søker:

  • Førerkort klasse B (du må kjøre en stor bil)
  • Flytende norsk både skriftlig og muntlig.
  • Sporty, lærevillig, empatisk, fleksibel og fotballinteressert
  • Plettfri vandel

 

Liker du å jobbe med ungdom, er ung, omgjengelig, løsningsorientert og aller helst mann? Da er det kanskje deg jeg søker!

PS: Det går bra om du egentlig heier på Liverpool… 😉

BPA-Nord er arbeidsgiver. Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønnsbetingelser og pensjonsordning. For spørsmål ta kontakt med koordinator Alexandra Deeken, tlf: 905 50 063

Søknad sendes til post@bpa-nord.no merket “Engasjert BPA”