Ledig stilling i Tromsø

Motiverte assistenter søkes!

På grunn av en høy ryggmargsskade har jeg behov for personlig assistanse hele døgnet. Det er viktig for meg at du som assistent ønsker å bidra til at jeg kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig med de begrensningene skaden setter.

Personlige egenskaper:

Du er en person som liker å jobbe med mennesker, du er utadvendt og positiv. Ser behov og tar eget initiativ der du ser behov. Du er løsningsorientert og tålmodig. Det er en stor fordel om du er glad i å lage mat da middagen er et viktig samlingspunkt for meg og familien. Jeg er en person som liker struktur, orden og ha det ryddig rundt meg så det er en fordel om du også liker å holde orden rundt deg. Din arbeidshverdag vil tidvis være forholdsvis rolig med perioder der du kan trekke deg litt tilbake og holde på for deg selv evt foreta forefallende husarbeid ol.

Jeg har egen bil, så det er ønskelig at du har førerkort klasse B, men dette er ingen krav. To dager i uka drar jeg på jobb, ellers jobber jeg hjemmefra på dagtid. Det hender også at jeg drar ut for å spise, dra på kino/teater ol.

Noen av arbeidsoppgavene er å bistå med:

– personlig hygiene

– forflytning ved hjelp av personheis

– matlaging

– handling

– husarbeid

– øvelser/trening

Det stilles ikke krav om erfaring fra tilsvarende arbeid da grundig opplæring vil bli gitt.

Stillingene innebærer fast jobb med ulike stillingsprosenter. Vaktene er kl 08-15 eller kl 15-22 hver 3. helg, kombinert med nattevakter kl 22-08 i turnus.
Arbeidssted Tromsø.

Arbeidsgiver er Privat Omsorg Nord, avdeling BPA Nord og tilbyr gode arbeids- og lønnsvilkår, samt er alltid til stede for sine ansatte tilknyttet BPA-ordninger.

Om det er noe du lurer på, ta kontakt med BPA-koordinator: Hege L. Berg tlf 917 22 384

Søknad sendes til post@bpa-nord.no merket <<BPA Tromsø>>

Søknadsfrist snarest. Oppstart etter avtale.