Stilling ledig i LOPPA

Kjekk og nysgjerrig 11-åring søker

 

Jeg er en gutt på 11 år som søker dedikerte assistenter til mitt BPA-team i Øksfjord, Loppa kommune. Jeg er født frisk og sterk, men har for åtte år siden, av ukjente årsaker, fått epilepsi. Epilepsien skaper en del utfordringer for meg, derfor trenger jeg trygge, gode og engasjerte voksne rundt meg hele døgnet. Jeg bor sammen med mamma og hunden Nikki i et hus og pappa og katten Caramello i et annet hus. Begge husene er i Øksfjord. Jeg har en storebror som går på videregående skole og bor på hybel i Alta. Han er hjemme enkelte helger og i ferier. Jeg har to storesøsken til, som begge har samboere jeg også er veldig glade i og knyttet til. De bor i henholdsvis Hammerfest og Tromsø. Jeg er stolt onkel til en gutt på 1,5 år.

Foruten om bistand til ulike gjøremål i hjemmene mine (både ute og inne), vil arbeidet innebære og følge og assistere meg hver dag i skolen, daglige medisinske prosedyrer (morgen og kveld) og være sammen med meg på ulike fritidsaktiviteter, både organiserte og vanlig lek og aktiviteter sammen med mine venner. Jeg er en blid, snakkesalig og nysgjerrig fyr. Har mange ulike interesser som f.eks. fotball, dyr, natur, miljøvern (plukke søppel), fiske, spill (både brettspill og data/play station), lese bøker, bygge Lego og snekre. Jeg er lidenskapelig opptatt av fotball, hvor jeg både ser og følger med på lag ute i verden og spiller selv. Det er ikke nødvendig at du heier på samme favorittlag som meg, men er du Liverpoolfan, vil jeg nok smile ekstra bredt.

Å være min personlige assistent byr på varierte hverdager med alt fra daglige gjøremål, faglig spennende arbeidsoppgaver og tverrfaglig teamarbeid, til mye glede og sosiale opplevelser. God opplæring vil bli gitt.

Kvalifikasjoner:

 • Villig til å sykle på elektrisk tandemsykkel og noen av de ansatte må kunne gå i basseng.
 • Norsk språk er foretrukket, men engelsk er også aktuelt.
 • Ønskelig med utdanning og/eller erfaring innen helsefag eller spesialpedagogikk.
 • Personlig egnethet vektlegges.
 • Må tåle både hund og katt.
 • Førerkort klasse B er ikke en nødvendighet, men et pluss.

Stillingsstørrelse

 • Jeg har behov for noen som kan jobbe som vikar i tilnærmet 100 % stilling.
 • Trenger også tilkallingsvikarer.
 • Dag-, ettermiddag- og kveldsvakter.
 • BPA Nord har leilighet i Øksfjord så det vil være mulighet for å bo der mens du jobber hos meg.

Har du spørsmål angående stillingen ta kontakt med arbeidsgiver BPA Nord v/BPA-rådgiver Trine Sørensen, Tlf 917 64 165

 

Artig gutt på 7 år

Jeg er en gutt på 7 år som søker en eller flere assistenter til mitt BPA-team i Øksfjord i Loppa kommune. Jeg er autist, noe som for min del innebærer at jeg trenger tilsyn av en voksen hele døgnet. Ifølge mamma og pappa har jeg nemlig mange morsomme påfunn og relativt god fart døgnet på tamp.

Jeg er en blid og morsom fyr, full av glimt i øyet. Jeg liker å leke, være ute og å bade. Jeg elsker vann! Jeg har ikke et verbalt språk, men gjør meg forstått gjennom både alternativ supplerende kommunikasjon, kroppsspråk og gester. Du skal selvfølgelig få bli kjent med meg før vi drar på eventyr sammen.

Å være min personlige assistent innebærer per nå å være sammen med meg på ettermiddagstid en eller flere ganger i uka. Vi kan finne på forskjellige ting både inne og ute. Kanskje vi kan gå på kino, gå på svømming, gå en tur eller bare være inne og se en film. På den måten kan jeg gjøre de tingene jeg liker å gjøre, uten å alltid ha mamma og pappa i hælene. Vi har nok godt av noen avbrekk nå og da, både jeg og de. Jeg begynner tross alt å bli stor nå!

Vær oppmerksom på at vi har hund hjemme, du kan derfor ikke være allergisk og bør ikke være redd hunder.

Krav til stillingen:

 • Norsk språk
 • Ønskelig med erfaring eller utdanning innen helsefag
 • Personlig egnethet vektlegges
 • Politiattest av nyere dato

Stillingsstørrelse:

Vi tilbyr en fleksibel BPA-ordning, og du kan tilbys den stillingsprosenten som passer deg og ditt liv. Det betyr at vi finner ut av sammen når, hvor ofte og hvor lenge du kan være sammen med meg. På den måten kan denne jobben fint kombineres med en annen jobb, og den gir gode muligheter for å jobbe litt ekstra i de periodene du ønsker det. Om du for eksempel kun kan jobbe i sommerferien er det aktuelt å høre fra deg også! Her ønsker vi også å nevne at denne stillingen ikke er kommunal, og dermed også kan kombineres med en 100% kommunal stilling. Det tilbys gode lønnsvilkår og du vil kunne være med å utforme arbeidsoppgavene dine i stor grad. Opplæring og aktuell kursing vil også gis etter behov, og du vil få ta del i et team som arbeider sammen rundt verdens kuleste syvåring. Skal vi for eksempel dra til Alta på badeland kan det være aktuelt at to av dere drar sammen med meg.

Kjenner du deg igjen i stillingsbeskrivelsen, oppfordrer vi deg til å søke på stilingen.

Har du spørsmål angående stillingen ta kontakt med arbeidsgiver BPA Nord v/rådgiver Sara Birgitte Eira, tlf. 902 73 321.