Stilling ledig i LOPPA

Assistenter søkes til en kjekk, nysgjerrig 10-åring

 

Jeg er en gutt på 10 1/2 år som søker dedikerte assistenter til mitt BPA-team i Øksfjord, Loppa kommune. Jeg er født frisk og sterk, men har for syv år siden, av ukjente årsaker, fått epilepsi. Epilepsien skaper en del utfordringer for meg, derfor trenger jeg trygge, gode og engasjerte voksne rundt meg hele døgnet. Jeg bor sammen med mamma og hunden Nikki i et hus og pappa og katten Caramello i et annet hus. Begge husene er i Øksfjord. Jeg har en storebror, som for tiden bor på hybel, fordi han går på videregående skole i Alta. Han er hjemme i helger og ferier. Mine andre to søsken, er begge voksne og flyttet hjemmefra. Jeg er stolt onkel til en liten gutt på 5 måneder.

Foruten om bistand til ulike gjøremål i hjemmene mine (både ute og inne), vil arbeidet innebære daglige medisinske prosedyrer (morgen og kveld) og være sammen med meg på ulike fritidsaktiviteter, både organiserte og vanlig lek og aktiviteter sammen med mine venner. Jeg er en blid, snakkesalig og nysgjerrig fyr. Har mange ulike interesser som f.eks. fotball, dyr, natur, miljøvern, Pokemon, spill (både brettspill og data/play station), lese bøker, bygge Lego og snekre. Å være min personlige assistent byr på varierte hverdager med alt fra daglige gjøremål, faglig spennende arbeidsoppgaver og tverrfaglig teamarbeid, til mye glede og sosiale opplevelser. God opplæring vil bli gitt.

 

Det vil være behov for ulike stillingsprosenter og søkere bes oppgi hvor mange timer de kan jobbe pr uke. Dag-, ettermiddag- og kveldsvakter.

Krav til stillingen:

  • Villig til å sykle på elektrisk tandemsykkel og noen av de ansatte må kunne gå i basseng.
  • Norsk språk er foretrukket, men engelsk er også aktuelt.
  • Ønskelig med utdanning og/eller erfaring innen helsefag eller spesialpedagogikk.
  • Personlig egnethet vektlegges.
  • Må tåle både hund og katt.
  • Førerkort klasse B er ikke en nødvendighet, men et pluss.

Oppstart: snarest

Opplæring blir gitt til rette vedkommende. Gode lønns- og ansettelsesvilkår. Den som ansettes må fremlegge nyere politiattest. Kjenner du deg igjen i stillingsbeskrivelsen, oppfordrer vi deg til å søke på stilingen.

For informasjon ta kontakt med vår koordinator Hilde Eira tlf 90957317

Registrer søknad med CV i søknadskjema “SØK HER”

Søknadsfrist er snarest

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet forløpende for intervju.

Assistent søkes til en fin liten kar

 

Jeg er en gutt på snart 7 år som søker en eller flere assistenter til mitt BPA-team i Øksfjord i Loppa kommune. Jeg er autist, noe som for min del innebærer at jeg trenger tilsyn av en voksen hele døgnet. I følge mamma og pappa har jeg nemlig mange morsomme påfunn og relativt god fart døgnet på tamp. 

Jeg er en blid og morsom fyr, full av glimt i øyet. Jeg liker å være ute, gå på turer, vandre rundt i bygda, se på grantrær og å leke med vann. Jeg elsker vann! Jeg har ikke et verbalt språk, men gjør meg forstått gjennom både alternativ supplerende kommunikasjon, kroppsspråk og gester. Du skal selvfølgelig få bli kjent med meg før vi drar på eventyr sammen. 

Å være min personlige assistent innebærer per nå å ta meg med ut på tur, på kino, på svømming eller andre morsomme ting en til to ettermiddager i uka. På den måten kan jeg gjøre de tingene jeg liker å gjøre, uten å alltid ha mamma og pappa i hælene. Fortrinnsvis ser vi for oss et par timer en ettermiddag i uka, samt 2-3 timer på søndager. Her er vi fleksible, så dette kan vi avtale nærmere.

 

Krav til stillingen:

  • Norsk språk
  • Ønskelig med erfaring eller utdanning innen helsefag
  • Personlig egnethet vektlegges

Oppstart: snarest

Opplæring blir gitt til rette vedkommende. Gode lønns- og ansettelsesvilkår. Den som ansettes må fremlegge nyere politiattest. Kjenner du deg igjen i stillingsbeskrivelsen, oppfordrer vi deg til å søke på stilingen.

For informasjon ta kontakt med vår koordinator Hilde Eira tlf 909 57 317

Registrer søknad med CV i søknadskjema “SØK HER”

Søknadsfrist er snarest

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet forløpende for intervju.