Ledige stillinger i Narvik

SØR-TROMS/NORDLAND: BPA-koordinator. Området Ofoten: BPA Assistenter  

Arbeidsgiver: Privat Omsorg Nord

Stillingstittel: BPA-koordinator/ BPA assistenter

Frist 08.03.2020 for koordinator. Snarest for BPA assistenter.

Privat Omsorg Nord AS opplever stor etterspørsel av tjenester i hele landsdelen.  Til vår region i Sør-Troms/Nordland søker vi en koordinator og assistenter innenfor brukerstyrt personlig assistanse. Vi ser etter deg som vil gjøre en forskjell, en med glimt i øyet, som er utadvendt og serviceinnstilt, har gode kommunikasjonsevner og er løsningsorientert. Hvis du i tillegg liker å jobbe selvstendig samtidig som du har gode samarbeidsevner, ja da passer du inn i vårt team.

BPA koordinator i 100% stilling og BPA assistenter i ulike stillingsstørrelser

BPA koordinator

Vi ser etter deg som vil gjøre en forskjell for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser slik at de kan leve livet slik de selv vil. Vi ser etter deg med glimt i øyet, som er utadvendt og serviceinnstilt, har gode kommunikasjonsevner og er løsningsorientert. Du må like å være på farta da det kan bli en del reisevirksomhet i landsdelen. Hvis du i tillegg liker å jobbe selvstendig samtidig som du har gode samarbeidsevner, ja da passer du inn i vårt team som består av flere koordinatorer som har ansvar for BPA ordninger i sitt geografiske område. Kontorsted vil være Narvik.

Arbeidsoppgaver

 • Kontaktperson for den enkelte BPA kunden (arbeidsleder)
 • Gi bistand til å organisere BPA-kundens ordning etter ønsker fra vedkommende 
 • Personalansvar for assistenter
 • Ansvar for opplæring av arbeidsledere og assistenter
 • Bistå ledelsen ifbm. kurs, salg og markedsføring

Kvalifikasjoner

 • Fortrinnsvis helse- og sosialfaglig høgskole- eller universitetsutdanning, men også andre med relevant bakgrunn kan søke
 • Førerkort kl. B   
 • Beherske norsk muntlig og skriftlig
 • Politiattest nyere enn 3 mnd

Vi tilbyr

 • En spennende arbeidsplass med mulighet for påvirkning og utvikling
 • Fleksibel arbeidstid
 • Tilgjengelig tjenestebil
 • Konkurransedyktig lønn

 

BPA assistent

En av våre BPA kunder – en hyggelig voksen dame som bor sør for Narvik – trenger flere personlige assistenter. Hun sitter i rullestol og trenger derfor bistand med det meste. Arbeidsoppgavene er varierte som f.eks. hjelp til personlig stell, praktiske gjøremål i huset, matlaging, baking, spille spill, handling og dra på turer. Som assistent hjelper du til der bruker ønsker det. Du må ha evne til å sette deg inn i brukers situasjon, ta initiativ der det trengs og være tilbakeholdent der det er hensiktsmessig. Bruker har en bil som egner seg til transport av rullestol, så du må ha førerkort. Du vil inngå i en turnus som stort sett innebærer arbeid på dagtid i ukedager, samt dagtid helg og høytider. Arbeid hver 3. helg må regnes med. Stillingsbrøk og antall dager totalt vil avhenge av hvor mye du kan jobbe. Du vil inngå i et team som arbeider målrettet rundt brukers livssituasjon og hvor alle er opptatte av å skape positive dager.

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra arbeid med mennesker vektlegges
 • Gode personlige egenskaper
 • Være oppfinnsom ift. å skape daglige aktiviteter og evnen til å se løsninger
 • En fysikk som egner seg for denne type arbeid
 • Beherske norsk muntlig
 • Førerkort kl. B
 • Politiattest nyere enn 3 mnd

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktig lønn
 • Veiledning og oppfølging
 • En variert og fleksibel arbeidshverdag

Ved behov om nærmere opplysninger kan avdelingsleder Steffi Klein Mathisen kontaktes på tlf 400 06 228. Søknad og CV sendes til post@privat-omsorg.no eller Privat Omsorg Nord, Strandveien 106, 9006 Tromsø.

Om arbeidsgiveren

Privat Omsorg Nord (PON) er en del av Helsepartner Nord Norge.

PON  (etablert 2001) har rundt 200 ansatte fordelt på underavdelinger i Nordland, Troms og Finnmark. Vi yter omsorgstjenester til privat kunder, brukerstyrt personlig assistanse og i tillegg leier vi ut helsepersonell. 

Se vår hjemmeside www.bpa-nord.no

Narviking søker kreative «armer og bein»

BPA Nord søker etter folk som er interesserte i å jobbe hjemme hos en bruker i Narvik-området. Brukeren er en voksen og hyggelig person som bor sentralt i en lettstelt leilighet i 1.etasje. Brukeren er hjelpetrengende, så arbeidsoppgavene er flere; som hjelp til personlig stell, praktiske gjøremål i huset, matlaging, baking, spille yatsy e.l, eller være ledsager på turer ut, handling eller der det ellers er nødvendig. Bruker har bil som er egnet for transport av rullestol, så du må ikke være redd for å kjøre «stor bil».

Oppdraget er på 38 timer i uka hvilket medfører at oppdraget må fordeles på flere personer.

Kvalifikasjoner

– Arbeid som assistent krever ingen formell helsefaglig utdanning
– Du må imidlertid ha gode og egnede personlige egenskaper og kunne jobbe selvstendig
– Du må ha evne til å sette deg inn i brukerens situasjon og skjønne at en god kjemi mellom deg og brukeren er suksessfaktor nummer én for trivsel
– Erfaring fra arbeid med mennesker, fra BPA eller helsesektoren/andre sektorer er en fordel
– Førerkort kl. B er et krav
– Du må gjerne ha kreative egenskaper – dvs. at du er litt oppfinnsom i forhold til å skape daglige aktiviteter og har evnen til å finne på løsninger
– Du må ha en fysikk som egner seg for denne type arbeid

Det legges stor vekt på egnethet, så ser du etter en jobb hvor du bruker deg selv som verktøy for å skape en bra hverdag for bruker og deg selv, da er dette jobben for deg. Du bør være glad i å jobbe med folk, ha et engasjement for mennesker og evne til å bygge gode
relasjoner. Å jobbe hjemme hos bruker krever at du liker rutinearbeid og samtidig har evnen til å være fleksibel.

Du vil inngå i et team som arbeider målrettet rundt beboers livssituasjon og hvor vi sammen ønsker å bidra til positive dager.

Arbeidstid: Du vil inngå i en turnus som innebærer arbeid på dagtid i ukedager, samt dagtid helg. En dag i uka vil muligens strekke seg utover normal arbeidstid. Stillingsbrøk og antall dager totalt vil avhenge av hvor mye du kan jobbe.

Det er krav til politiattest for å jobbe hos oss. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging – og en fleksibel og variert arbeidsdag

Hvis du vil vite mere om jobben ta gjerne kontakt med oss på BPA Nord v/ BPA-koordinator/sykepleier Dag Grønvoll på e-post: dag@privat-omsorg.no Telefon 900 79 894 eller avdelingsleder BPA Nord Steffi Klein Mathisen på e-post: steffi@privat-omsorg.no telefon 400 06 228.

Søknad merket «BPA Narvik» med CV sendes e-post: dag@privat-omsorg.no

Søknadsfrist snarest og ansettelse fortløpende.

Se for øvrig vår hjemmeside www.bpa-nord.no hvis du vil vite mere om jobben som personlig assistent.

Last ned stillingsannonsen som pdf

 

Vil du ta et slag Yatzy med meg??

Jeg er ei voksen og hyggelig dame som søker etter flinke personlige assistenter. Jeg bor sentralt i en lettstelt leilighet i 1.etasje, sør for Narvik. Jeg har hatt sykdommen MS i 30 år, sitter i rullestol og trenger hjelp til det meste. Arbeidsoppgavene er derfor varierte; personlig stell, praktiske gjøremål i huset, matlaging, baking, spille yatsy e.l, eller være med på turer ut, hjelpe meg med handling eller der det ellers er nødvendig. På tunet har jeg en bil som er egnet for transport av rullestol, så du må ha førerkort.

Kvalifikasjoner

– Gode og egnede personlige egenskaper
– Kunne jobbe selvstendig
– Evne til å sette deg inn i min situasjon og skjønne at en god kjemi mellom deg og meg er suksessfaktor nummer én for trivsel
– Erfaring fra arbeid med mennesker, BPA eller helsesektoren/andre sektorer er en fordel
– Litt oppfinnsom i forhold til å skape daglige aktiviteter og evnen til å se løsninger
– Fysikk som egner seg for denne type arbeid
– Førerkort kl. B og gyldig politiattest

Du vil inngå i et team som arbeider målrettet rundt min livssituasjon og hvor vi alle sammen er opptatte av å skape positive dager.

Arbeidstid: Du vil inngå i en turnus som stort sett innebærer arbeid på dagtid i ukedager, samt dagtid helg og høytider. Arbeid hver 3.helg må påregnes. Stillingsbrøk og antall dager totalt vil avhenge av hvor mye du kan jobbe.

Privat Omsorg Nord avd. BPA-Nord vil være din arbeidsgiver. De tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging – og en fleksibel og variert arbeidsdag

Hvis du vil vite mer, ta gjerne kontakt med teamet i BPA Nord v/ BPA-koordinator Dag Grønvoll på e-post: dag@privat-omsorg.no Telefon 900 79 894 eller avdelingsleder BPA Nord Steffi Klein Mathisen på e-post: steffi@privat-omsorg.no telefon 400 06 228. Søknad merket «BPA Narvik» med CV sendes e-post: dag@privat-omsorg.no

Søknadsfrist snarest og ansettelse fortløpende.