Ledige stillinger i Narvik

Brukerstyrt personlig assistent/tilkallingsvikar 

 

BPA Nord har behov for fleksible assistenter til tre tøffe damer i Narvikområdet, som trenger tilkallingsvikarer som kan stille på kort varsel.

Passer utmerket for studenter eller andre med litt ledig tid. Må kjøre bil og ha gode norskkunnskaper.

Arbeidets art er hjelp til tilrettelegging i hverdagen, personlig hygiene, forflytting, sjåfør, bistå i praktiske hverdagsoppgaver i hjemmet.

Den vi søker må være pålitelig og imøtekommende, løsningsorientert, tilpasningsdyktig og serviceinnstilt.. 

Vi søker etter:

Personlig assisten/tilkallingsvikar for Dag/aftenvakter og helg

Oppstart: snarest

Opplæring vil bli gitt. Arbeidsgiver er Privat Omsorg Nord AS. Vi har ordnete arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn, samt pensjonsavtale for stillinger over 20%.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med BPA-koordinator Jan-Brede Johnsen i Privat Omsorg Nord/BPA Nord på tlf.414 60 075 eller send e-post til jan-brede@privat-omsorg.no

Vil du være med å fange noen gode øyeblikk?

Er du trygg på deg selv og naturlig ansvarsfull?

Til en ny BPA-ordning i Narvik søker vi etter pålitelige og ansvarsfulle assistenter, som ønsker å bidra til en trygg og forutsigbar hverdag. Grunnlaget for gode dager er at du som min personlige assistent kan bidra med strukturering, koordinering, ærlighet og tålmodighet, i kombinasjon med humor og gode samtaler.

Det er viktig for meg at jeg kan stole på deg og at du viser din forståelse for mine utfordringer. Personene vi søker må gjerne ha erfaring og/eller utdanning vedrørende Asperger (autisme) og traumer, eller annen relevant utdanning eller yrkeserfaring.

I jobben som personlig assistent vil du bistå meg i å utføre hverdagslige gjøremål i min leilighet. Bidra med å legge til rette for planlegging og gjennomføring av hverdagsoppgaver. Varierte hverdager med alt fra daglige gjøremål til hyggelige sosiale opplevelser.

Vi søker etter:

Deltidsansatt(e)- inntil 17 timer i uken

Hvem vi søker:

 • Deg som har lyst å gjøre en forskjell og som er trygg på deg selv
 • Har evnen til å være tålmodig, empatisk og anerkjennende
 • Vet du er ansvarsfull, pålitelig og selvstendig
 • Er lyttende, løsningsorientert og tilpassingsdyktig
 • Er koordinerende, veiledende og en god motivator
 • Kommuniserer tydelig
 • Har gjerne erfaring/utdanning fra asperger (autisme) eller traume
 • Har en god porsjon med humor
 • Praktiske oppgaver:
 • Husarbeid
 • Handling
 • Ledsager
 • Praktiske oppgaver
 • Sosialt samvær
 • Forefallende oppgaver

Krav til stillingen:

 • Førerkort kl B
 • Norsk språk
 • Ønskelig med erfaring eller utdanning fra helse

Oppstart: snarest

Opplæring blir gitt til rette vedkommende. Gode lønns- og ansettelsesvilkår.

Den som ansettes må fremlegge vandelsattest fra politiet.

Kjenner du deg igjen i stillingsbeskrivelsen, oppfordrer vi deg til å søke på stilingen.

For informasjon ta kontakt med vår vakttelefon 406 22 364.

Send søknad med CV til e-post: post@privat-omsorg.no.

Søknadsfrist er snarest

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet forløpende for intervju.

Vil du ta et slag Yatzy med meg??

Jeg er ei voksen og hyggelig dame som søker etter flinke personlige assistenter. Jeg bor sentralt i en lettstelt leilighet i 1.etasje, sør for Narvik. Jeg har hatt sykdommen MS i 30 år, sitter i rullestol og trenger hjelp til det meste. Arbeidsoppgavene er derfor varierte; personlig stell, praktiske gjøremål i huset, matlaging, baking, spille yatsy e.l, eller være med på turer ut, hjelpe meg med handling eller der det ellers er nødvendig. På tunet har jeg en bil som er egnet for transport av rullestol, så du må ha førerkort.

Kvalifikasjoner

– Gode og egnede personlige egenskaper
– Kunne jobbe selvstendig
– Evne til å sette deg inn i min situasjon og skjønne at en god kjemi mellom deg og meg er suksessfaktor nummer én for trivsel
– Erfaring fra arbeid med mennesker, BPA eller helsesektoren/andre sektorer er en fordel
– Litt oppfinnsom i forhold til å skape daglige aktiviteter og evnen til å se løsninger
– Fysikk som egner seg for denne type arbeid
– Førerkort kl. B og gyldig politiattest

Du vil inngå i et team som arbeider målrettet rundt min livssituasjon og hvor vi alle sammen er opptatte av å skape positive dager.

Arbeidstid: Du vil inngå i en turnus som stort sett innebærer arbeid på dagtid i ukedager, samt dagtid helg og høytider. Arbeid hver 3.helg må påregnes. Stillingsbrøk og antall dager totalt vil avhenge av hvor mye du kan jobbe.

Privat Omsorg Nord avd. BPA-Nord vil være din arbeidsgiver. De tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging – og en fleksibel og variert arbeidsdag

Hvis du vil vite mer, ta gjerne kontakt med teamet i BPA Nord v/ BPA-koordinator Dag Grønvoll på e-post: dag@privat-omsorg.no Telefon 900 79 894 eller avdelingsleder BPA Nord Steffi Klein Mathisen på e-post: steffi@privat-omsorg.no telefon 400 06 228. Søknad merket «BPA Narvik» med CV sendes e-post: dag@privat-omsorg.no

Søknadsfrist snarest og ansettelse fortløpende.

Narviking søker kreative «armer og bein»

BPA Nord søker etter folk som er interesserte i å jobbe hjemme hos en bruker i Narvik-området. Brukeren er en voksen og hyggelig person som bor sentralt i en lettstelt leilighet i 1.etasje. Brukeren er hjelpetrengende, så arbeidsoppgavene er flere; som hjelp til personlig stell, praktiske gjøremål i huset, matlaging, baking, spille yatsy e.l, eller være ledsager på turer ut, handling eller der det ellers er nødvendig. Bruker har bil som er egnet for transport av rullestol, så du må ikke være redd for å kjøre «stor bil».

Oppdraget er på 38 timer i uka hvilket medfører at oppdraget må fordeles på flere personer.

Kvalifikasjoner

– Arbeid som assistent krever ingen formell helsefaglig utdanning
– Du må imidlertid ha gode og egnede personlige egenskaper og kunne jobbe selvstendig
– Du må ha evne til å sette deg inn i brukerens situasjon og skjønne at en god kjemi mellom deg og brukeren er suksessfaktor nummer én for trivsel
– Erfaring fra arbeid med mennesker, fra BPA eller helsesektoren/andre sektorer er en fordel
– Førerkort kl. B er et krav
– Du må gjerne ha kreative egenskaper – dvs. at du er litt oppfinnsom i forhold til å skape daglige aktiviteter og har evnen til å finne på løsninger
– Du må ha en fysikk som egner seg for denne type arbeid

Det legges stor vekt på egnethet, så ser du etter en jobb hvor du bruker deg selv som verktøy for å skape en bra hverdag for bruker og deg selv, da er dette jobben for deg. Du bør være glad i å jobbe med folk, ha et engasjement for mennesker og evne til å bygge gode
relasjoner. Å jobbe hjemme hos bruker krever at du liker rutinearbeid og samtidig har evnen til å være fleksibel.

Du vil inngå i et team som arbeider målrettet rundt beboers livssituasjon og hvor vi sammen ønsker å bidra til positive dager.

Arbeidstid: Du vil inngå i en turnus som innebærer arbeid på dagtid i ukedager, samt dagtid helg. En dag i uka vil muligens strekke seg utover normal arbeidstid. Stillingsbrøk og antall dager totalt vil avhenge av hvor mye du kan jobbe.

Det er krav til politiattest for å jobbe hos oss. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging – og en fleksibel og variert arbeidsdag

Hvis du vil vite mere om jobben ta gjerne kontakt med oss på BPA Nord v/ BPA-koordinator/sykepleier Dag Grønvoll på e-post: dag@privat-omsorg.no Telefon 900 79 894 eller avdelingsleder BPA Nord Steffi Klein Mathisen på e-post: steffi@privat-omsorg.no telefon 400 06 228.

Søknad merket «BPA Narvik» med CV sendes e-post: dag@privat-omsorg.no

Søknadsfrist snarest og ansettelse fortløpende.

Se for øvrig vår hjemmeside www.bpa-nord.no hvis du vil vite mere om jobben som personlig assistent.

Last ned stillingsannonsen som pdf