BPA Nord AS, Bardu
 

Tilkallingsvikarer søkes til fin, liten barduværing

Jeg er en gutt på snart 5 år som har behov for dedikerte og fleksible tilkallingsvikarer til mitt BPA-team i Bardu. Jeg er født med en sjelden sykdom som innebærer flere assistansebehov. Jeg sitter i rullestol og bor i en tilrettelagt enebolig med mine foreldre og storesøster.

Foruten om bistand til ulike gjøremål i hjemmet og i barnehage, vil arbeidet innebære daglige medisinske prosedyrer. God opplæring vil bli gitt, Jeg har ikke verbalt språk, men kommuniserer godt med trygge mennesker rundt meg. Jeg er en blid og tålmodig fyr, i følge mamma og pappa. Å være min personlige assistent byr på varierte hverdager med alt fra daglige gjøremål, faglig spennende arbeidsoppgaver og tverrfaglig teamarbeid, til mye glede og sosiale opplevelser.

Dag- og kveldsvakter, noen nattevakter.

Krav til stillingen:

  • Førerkort kl B
  • Norsk språk
  • Ønskelig med utdanning og erfaring innen helsefag.
  • Personlig egnethet vektlegges

Oppstart: snarest

Opplæring blir gitt til rette vedkommende. Gode lønns- og ansettelsesvilkår. Den som ansettes må fremlegge nyere politiattest. Kjenner du deg igjen i stillingsbeskrivelsen, oppfordrer vi deg til å søke på stilingen.

For informasjon ta kontakt med vår koordinator Jan-Brede Johnsen 414 60 075, jan-brede@bpa-nord.no.

Registrer søknad med CV på vår jobbsøkerportal https://www.bpa-nord.no/sok-her/ merket <<Bardu5>>

Søknadsfrist er snarest

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet forløpende for intervju.