Vi søker flere flotte assistenter til vår BPA-ordning

 

Brukerstyrt personlig assistent/ tilkallingsvikarer søkes!
Ønsker du en meningsfull og spennende jobb?
Vil du utgjøre en forskjell i hverdagen til noen? Da er det deg vi søker!

 

BPA Nord har behov for fleksible assistenter til en hyggelig mann i Kautokeino, samt tilkallingsvikarer som kan stille på kort varsel.

Passer utmerket for personer som liker praktiske oppgaver og å være sosial.

Assistenten må ha førerkort klasse B og må kunne kjøre bil til ulike ærender. Det er ønskelig med gode norskkunnskaper og/eller samiskkunnskaper.

Arbeidets art er hjelp til praktiske oppgaver i hjemmet og å være sjåfør til ulike ærender. Assistenten legger til rette for arbeidslederens ønske for aktivitet, stell av dyr og hverdagsplaner. Som BPA-assistent forventes det at man deltar aktivt i de daglige aktivitetene sammen med arbeidsleder og legger til rette for mestring og rehabilitering.

Daglige og ukentlige faste oppgaver som man forventer at assistenten skal ivareta blir regulert av dagsplan og ukeplan, eventuelt andre rutinebeskrivelser som man anser som nødvendig til enhver tid. De oppdateres ved behov.

Den vi søker må være pålitelig og imøtekommende, løsningsorientert, tilpasningsdyktig og serviceinnstilt.

Vi søker etter fast ansatte i ulike stillingsprosenter og tilkallingsvikarer til dag/aftenvakter og helg, med oppstart snarest.

Opplæring vil bli gitt. Arbeidsgiver er BPA Nord AS. Vi har ordnete arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn, samt pensjonsavtale for stillinger over 20%. BPA Nord krever politiattest av nyere dato for sine ansatte.

Har du spørsmål om stillingen bes du ta kontakt med koordinator Hilde Eira på
tlf 90957317. Registrer søknad med CV og referanser på vår jobbportal: Søk her – BPA Nord – Brukerstyrt personlig assistanse (bpa-nord.no) merk Kautokeino

Søknadsfrist: Snarest, med oppstart etter avtale.

 

fortløpende.